Mijn computerskills

Uiteraard wilt u weten wat KooimanICT zoal aan competenties heeft opgedaan…

Dat het werken met de computer mij met de paplepel is ingegeven, moge vooraf duidelijk zijn.

Na het behalen van mijn beveiligingsdiploma’s, het voltooien van politieschool en politieacademie, heb ik veel gerelateerde werkervaringen opgedaan. Zo heb ik naast werkervaring van 12 jaar bij de politie te Amsterdam  en een inkijkstage bij de MIVD (het huidige JSCU) tal van detacheringen gehad binnen de ICT-branche. Naast het werken met een telefoontap, werd ik gevraagd als specialist bedienaar IMSIcatcher. (Dat was nog in de periode van de IRT-affaire). Ik werkte als (high-risk-objects) objectbeveiliger bij Securitas met detachering bij de Nederlandse Spoorwegen, in de functie van Centralist, in een meldkamer/regiekamer met cameratoezichtruimte (CTR) te Amsterdam. Vervolgens werd ik gedetacheerd bij KPN Cyber Center Flevoland (CCF), ook bekend als Getronics Data Center (GDC) aan de Rondebeltweg 62 te Almere. In mijn werkzaamheden als Toegangsbeheerder en Sleutelbeheerder, maakte ik o.a. de toegangsbadges met vingerprint aan. Het lukte mij, desgevraagd,  om op IP-adres het camerasysteem van het CCF geheel stealt (onzichtbaar) te maken voor van buitenaf.

Vervolgens werkte ik bij (wereldwijd marktleider in IT-diensten en Netwerken) Cisco Campus te Amsterdam ZuidOost, alwaar ik videoconferencing voor diplomaten en ministeries beveiligde. Ook Fokker Services te Nieuw-Vennep staat op mijn CV-lijst, waar ik participeerde in het project Joint Strike Fighter (deze straaljager staat beter bekend onder de namen JSF en F35). Missionair werkte ik 3 jaar bij Salvation Army, alwaar ik de grondlegger ben van het inloggen op afstand in de werkomgeving. Zo werd een door mij ontdekt veiligheidslek van een server, in nauwe samenwerking met de ict-afdeling, tot een beschikbare future voor alle medewerkers.

Ik behaalde o.a. certificering van Siemens, en certificering voor Microsoft Office.

Hoewel ik nog wel even kan doorvertellen, verwacht ik inmiddels afdoende te hebben aangetoond dat ik over een ver-bovengemiddelde kennis en kunde beschik betreffende het Windows besturingssysteem en andere software.

Inmiddels heb ik meerdere computers en laptops naar tevredenheid van de gebruiker gerepareerd en optimaal ingesteld.

Ik vind dit namelijk ontzettend leuk, en ik ben er keigoed in!

Heb ik u over de streep kunnen trekken, dan kunt u vrijblijvend met mij contact opnemen voor het bespreken van uw computervraagstuk; of voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Dat gaat gemakkelijk met de knop Contact opnemen.